TLF: +45 59 440 540

Leasingbørsen.dk

Leasingbørsen.dk 20 års leasing erfaring fornægter sig ikke

Leasing / Finansiering

Hos Leasingbørsen.dk besidder vi ekspertisen til at yde en kyndig og regulær rådgivning om finansieringen af dit kommende bilkøb. Firma eller privat kunde, vi rådgiver individuelt ud fra dit perspektiv og kan ofte supplere med knowhow om regler, renter, skattemæssige konsekvenser og leasingmåder.  Der er kort skitseret tre former for bilkøb, Kontant, finansiering eller leasing. Disse er kort beskrevet herunder:

Finansiel leasing

Den mest almindelige form for erhvervsleasing, hvor du indgår en aftale, som giver dig direkte afskrivning af den månedlige ydelse. Samtidig har du også ansvaret for at finde en køber til udstyret, når aftalen udløber. Du hæfter således også for et eventuelt tab.

Finansiel leasing giver dig altså mulighed for at få frigjort likviditet i virksomheden til daglig drift. Du får direkte afskrivning af den månedlige ydelse og minimale omkostninger sammenlignet med lån.

Flex-Leasing

Ved flex-leasing leaser du en bil uden registreringsafgift, og betaler herefter registreringsafgiften månedsvis for en ønsket periode. For at benytte denne løsning skal afviklingen kombineres med en finansiel leasingkontrakt gennem et leasingselskab.

En flex-leaset bil er meget nemmere at sælge efter endt leasing periode, da der ikke er afgift tilbage i bilen. Det betyder også, at man uden besvær kan sælge den i udlandet, hvor der er et meget større køberklientel.

En flex-leaset bil er meget nemmere at sælge efter endt leasing periode, da der ikke er afgift tilbage i bilen. Det betyder også, at man uden besvær kan sælge den i udlandet, hvor der er et meget større køberklientel.

Operationel leasing

I modsætning til finansiel leasing tager leasingselskabet her en produktrisiko. Ved operationel leasing påtager leasingselskabet sig risikoen på restværdien, ligesom vedligeholdelse mm. ofte er inkluderet i leasingafgiften.

Privatleasing

Hvis du privatleaser en bil, betyder det, at du får en bil stillet til rådighed mod, at du betaler en engangsydelse (udbetaling) samt en fast betaling hver måned. Størrelsen på engangsydelsen og den månedlige betaling afhænger af, hvilken bil du vælger, det antal kilometer du ønsker at køre og kontraktens løbetid. Det betyder, at når du har leaset en bil, må du som udgangspunkt kun køre et bestemt antal kilometer i henhold til leasingaftalen.

Det er derfor vigtigt, at du kender dit kørselsbehov, så leasingkontrakten kommer til at afspejle dit behov så godt som muligt. Det er dog sådan, at leasingsselskaberne ofte udbetaler penge, hvis du har kørt færre kilometer end det angivende antal i kontrakten, ligesom at det koster ekstra, hvis du har kørt flere kilometer.

Med i leasingkontrakten er normalt også gratis service og værkstedsbesøg. Forsikring kan du få med i kontrakten eller du kan vælge selv at klare det med dit forsikringsselskab.

Undgå beskatning af firmabil.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er rent faktisk muligt med de nye leasingformer.

Er du indehaver, eller ansat i et firma har du mulighed for at lave en Split-Leasing af din firmabil. Hvilket gør at du slipper for at blive beskattet af firmabil. Med Split-leasing skal du ikke længere lade bilen stå på din arbejdsplads, men kan også køre i privat regi uden at blive beskattet.

Der skal blot føres kilometerregnskab, hvilket foregår automatisk med en monteret Uniq-Tracker. På denne måde fordeles bilens totale omkostninger mellem arbejdsgiver og medarbejder efter privat og erhvervsmæssig andel.

Reelt foregår det således, at der oprettes to leasingaftaler på den valgte bil. Én til firmaet og én til dig privat. Du betaler selv de udgifter der er forbundet med din private kørsel og firmaet betaler den andel, som foregår i firmaregi.

Metoden er fuldt godkendt af SKAT, og er et attraktivt alternativ til fri firmabil, idet medarbejderen har mulighed for at køre både bedre og billigere  – og arbejdsgiveren får en minimering af de totale omkostninger.

Der er mange fordele ved denne leasingform, blandt andet:

  • Du betaler et mindre beløb i udbetaling end ved traditionel leasing eller køb.

  • Den månedlige ydelse er lavere.

  • Split-Leasing giver væsentlig mindre kapitalbinding  – typisk 70%  mindre.

  • Leasingperioden kan være helt ned til 3 måneder men oftest for 12 mdr. ad gangen.

  • Afskrivningsgrundlaget er ca. 1/3

  • Da bilen er uden dansk afgiftspåvirkning, er forhandlere mere interesseret i at købe bilen, hvilket giver en bedre salgspris.

Kort sagt så tillader vi os at kalde os selv for leasing eksperter, kom ind og hør om leasing, også selv om du ikke står og skal handle bil.

Kontakt os

Skriv en besked til os, så finder vi bilen du mangler!

*
*
*
*
SEND
FANDT DU IKKE DET DU SØGTE - KLIK HER